Home / Clusters / Agri-Food and Health / Groups / FoodCRYOPHYS /
Español     RSS

FoodCRYOPHYS

Aspectos Biofísicos de los Alimentos, sus Procesos y su Conservación

Equipos e instalaciones

Equipment and facilities

  • Acceso a técnicas de, incluyendo microscopia electrónica de barrido a baja temperatura.
  • Calorímetro diferencial de barrido a baja temperatura TA-1000
  • Equipamiento de Altas presiones hidrostáticas (900 MPa, capacidad para alcanzar los -20ºC).
  • Técnicas cromatográficas de última generación
  • Técnicas específicas para el estudio de la dinámica del cristal de hielo: nucleometría, recristalometría


TopTop



Group imagen
Head:
Antonio Diego Molina García


Keywords:







Ministry of Education, Culture & Sports CEI Campus of International Excellence Ministry of Economy & Competitiveness
Funded project by the Ministry of Education, Culture & Sports, and the Ministry of Economy & Competitiveness within the framework of the Campus of International Excellence
Navigating this website constitutes acceptance of the use of cookies by third parties and own, necessary for proper operation.