Home / Clusters / Agri-Food and Health / Groups / INNOVAPESCA /
Español     RSS

INNOVAPESCA

Desarrollo, valorización e innovación de productos pesqueros

Tesis

Thesis and Masters


    2011

    • Mirari Yosune Arancibia Soria. Evaluación de las propiedades fisicoquímicas y antimicrobianas de quitosanos obtenidos a partir de langostino (2011). Directed by: Dra Elvira López, Dra Pilar Montero
      Degree thesis
    • Mauricio Mosquera Jordán. Obtención de hidrolizados peptídicos con actividades biológicas a partir de túnica de calamar gigante (2011). Directed by: Carmen Gómez Guillén y Begoña Giménez Castillo
      Degree thesis

    2010

    • Ailén Alemán Pérez. Obtención y caracterización de hidrolizados y péptidos bioactivos a partir de gelatina de productos de la pesca (2010). Directed by: Dra Carmen Gómez
      PhD Thesis with european mention
    • Nuria Blanco Pascual. Desarrollo de películas comestibles a partir de músculo de calamar gigante (Dosidicus gigas) (2010). Directed by: Dra Miriam Pérez
      Degree thesis

    2009

    • Ana María López de Lacey. Aplicación de películas biodegradables con aceite esencial de clavo para la conservación de pescado (2009). Directed by: Dra Elvira López, Dra Pilar Montero
      PhD Thesis


TopTop



Group imagen
Head:
Pilar Montero García
Carmen Gómez Guillén


Keywords:







Ministry of Education, Culture & Sports CEI Campus of International Excellence Ministry of Economy & Competitiveness
Funded project by the Ministry of Education, Culture & Sports, and the Ministry of Economy & Competitiveness within the framework of the Campus of International Excellence
Navigating this website constitutes acceptance of the use of cookies by third parties and own, necessary for proper operation.