Campus Moncloa
Campus of International Excellence
Carne y Productos Cárnicos
Thesis and Masters
- Gonzalo J. Delgado Pando. Diseño y desarrollo de productos cárnicos funcionales con perfil lipídico optimizado. Evaluación del efecto funcional en humanos. (2013). Directed by: Jiménez-Colmenero, F., Olmedilla-Alonso, B., Sanchez Muniz, F.
PhD Thesis - MEHDI TRIKI. AMINAS BIÓGENAS EN PRODUCTOS CÁRNICOS MÁS SALUDABLES EN BASE A SU CONTENIDO LIPÍDICO (2013). Directed by: Ruiz-Capillas, C., Herrero, A.M., Jiménez-Colmenero, F.
PhD Thesis - Lorena Salcedo Sandoval. Optimización del perfil lipídico de salchichas tipo frankfurt.
Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Farmacia. (2011). Directed by: Susana Cofrades y Claudia Ruiz-Capillas
Master - Inés López López. Algas como ingrediente funcional en productos cárnicos (2010). Directed by: Francisco Jiménez-Colmenero y Susana Cofrades Barbero
PhD Thesis - Mehdi Triki. Optimization and validation of a chromatographic post-column method for the determination of biogenic amines in meat and meat products. .
Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria. (2010). Directed by: Claudia Ruiz-Capillas
Master - Helena María Moreno Conde. Reestructuración en frío de músculo de pescado mediante la incorporación de alginato sódico y transglutaminasa microbiana (2009). Directed by: José Carballo Santaolalla y Javier Borderías Juarez
PhD Thesis with european mention
2013
2011
2010
2009
Top
News of the cluster
- Towards more sustainable control of insect and mite pests
- Open call for mobility grants of postdoctoral fellows “network of International Campus of Excellence in the area of agrifood” of Triptolemos Foundation
- International Mentor Program (IMP) USA-Europe
- Open call MIT-Spain - CEI Moncloa Seed Fund
- Registration is open for the new Master in Disaster Management of the Moncloa Campus