Home / Clusters / Agri-Food and Health / Groups / BIOBACT /
Español     RSS

BIOBACT

Bacterial Biotechnology

Líneas de investigación

Main research lines

  • Identificación, caracterización y mejora genética de bacterias presentes en substratos alimentarios
    Objetivos: Mejora de la calidad y seguridad de los alimentos
  • Identificación, caracterización, producción y mejora de enzimas con interés tecnológico
    Objetivos: Mejora de la calidad y seguridad de los alimentos
  • Diseño de métodos bioquímicos y moleculares para la detección de caracteres bacterianos de interés
    Objetivos: Mejora de la calidad y seguridad de los alimentos
  • Biología de sistemas aplicada al estudio de bacterias en alimentos o en el tracto gastrointestinal
    Objetivos: Mejora de la calidad y seguridad de los alimentos


TopTop



Head:
Rosario Muñoz Moreno


Keywords:

Food biotechnology.

Lactic acid bacteria.

Enology.

Genetics and Molecular Biology.

Microbiology.








Ministry of Education, Culture & Sports CEI Campus of International Excellence Ministry of Economy & Competitiveness
Funded project by the Ministry of Education, Culture & Sports, and the Ministry of Economy & Competitiveness within the framework of the Campus of International Excellence
Navigating this website constitutes acceptance of the use of cookies by third parties and own, necessary for proper operation.