Home / Clusters / Agri-Food and Health / Groups / BIOSEGVEG /
Español     RSS

BIOSEGVEG

Bioquímica y Seguridad de Alimentos Vegetales

Tesis

Communications

  • Guillamón, E, Mateo-Vivaracho, L, Villares, A, D’Arrigo, M, Pedrosa, MM, Garcia-Lafuente, A, Muzquiz, M. Inhibidores de tripsina y quimotripsina en semillas de leguminosas. IV Jornadas de la Asociación española de Leguminosas. V Seminario de Judía. Poster Abstract pp 195-198. Pontevedra (España) 2012
    Year: 2012       ISBN: 978-84-695-3627-8
  • Morales, P, Berrios, JJ, Varela, A, Burbano, C, Cuadrado, C, Pedrosa, MM, Muzquiz, M. Efecto de la extrusión en el contenido de compuestos bioactivod presentes en harinas de lenteja IV Jornadas de la Asociación española de Leguminosas. V Seminario de Judía. Poster Abstract pp 219-223.Pontevedra (España) 2012
    Year: 2012       ISBN: 978-84-695-3627-8
  • Sacristán, M, Varela, A, Pedrosa, MM, Burbano, C, Cuadrado, C, Legaz, ME, Muzquiz, M. Determinación de ácido -N-oxalil-L--diaminopropiónico (-ODAP) y homoarginina en Lathyrus sativus y Lathyrus cicera por electroforesis capilar en zona (CZE).IV Jornadas de la Asociación española de Leguminosas. V Seminario de Judía. Poster Abstract pp 251-254.Pontevedra (España) 2012
    Year: 2012       ISBN: 978-84-695-3627-8
  • Pedrosa, MM, Sacristán, M, Cuadrado, C, Asensio-Vegas C, Asensio-S-Manzanera, MC, Varela, A, Burbano, C, Muzquiz, M. Influencia ambiental y varietal sobre compuestos bioactivos de judias españolas XIX reunión de la Sociedad Española de Fisiología Vegetal y XII Congreso Hispano-Luso de Fisiología Vegetal Poster Abstract pp 231.Castellón (España) 2011
    Year: 2011       ISBN: 978-84-8021-805-4


TopTop



Group imagen
Head:
Mercedes Muzquiz Elorrieta


Keywords:

plant foods.

bioactive compounds.

food allergens.

nutritional quality.

technological processes.








Ministry of Education, Culture & Sports CEI Campus of International Excellence Ministry of Economy & Competitiveness
Funded project by the Ministry of Education, Culture & Sports, and the Ministry of Economy & Competitiveness within the framework of the Campus of International Excellence
Navigating this website constitutes acceptance of the use of cookies by third parties and own, necessary for proper operation.