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INNOTECHFOOD

Innovative Processes and Food Quality

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Books and Inbooks

  • Sanz, P. D. y Otero, L. High-Pressure Freezing. En: Emerging Technologies for Food Processing. Second Edition. Editor: Da-Wen Sun. Editorial: Academic Press - Elsevier. Capítulo 28. Páginas: 515-538. (2014). (Inbook)
    Year: 2014       ISBN: 978-0-12-411479-1
  • Rodríguez A.C., Otero L., Pérez-Mateos, M., Sánchez J., Puértolas, E, Martínez-Marañón, I., Cobos J.A., San, P.D. Congelación electromagnética: estado actual. Acta: VII Congreso Ibérico y V Congreso Ibérico de Ciencias y Técnicas del Frío (CYTEF). Editorial: Universitat Rovira i Virgili. Editores: Coronas, A. y Bruno JC. 872-879 (2014). (Inbook)
    Year: 2014       ISBN: 978-84-617-1304-2
  • -Guignon B.;Mena Cabezas E.;Costard E.;Sanz P. D.;Hidalgo E.;Taravillo M.;Baonza V.G.APPARENT VOLUMETRIC PROPERTIES OF CASEINS AT HIGH PRESSURE (Inbook)
    Year: 2013       ISBN: 978-605-63935-0-1
  • -Segovia-Bravo K, Bermejo A, Guignon B, Sanz PD, Otero L. Almacenamiento de alimentos en alta presión. Libro de Actas del VI Congreso Ibérico y IV Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío. 7 pgs. (Inbook)
    Year: 2012       ISBN: 978-84-7484-244-9
  • -Guignon B. Altas Presiones en Tecnología de Alimentos. En: Materia a Alta Presión. Fundamentos y Aplicaciones. Coordinadores: J.M. Menéndez, F. Aguado, R. Valiente y J.M. Recio. Ediciones de la Universidad de Oviedo. 441-457. (Inbook)
    Year: 2011       ISBN: 978-84-8317-877-5
  • -Otero L, Sanz P, Guignon B, Sanz PD. High-pressure shift freezing: A potential pool to improve cryoconcentration processes.Refrigeration for Sustainable Development. 23th IIR International Congress of Refrigeration. CD, paper 130, 8 pags. (Inbook)
    Year: 2011       ISBN: 978-2-913149-89-2
  • -Guignon, B, Rey I, Sanz PD. Effect of temperature on the density of the whole milk under high pressure. Food Process Engineering in a Changing World”, Volume I. Editores:Taoukis PS, Stoforos NG, Karathanos VT, Saravacos GD, 205-206. (Inbook)
    Year: 2011       ISBN: 978-960-89789-3-5
  • -Torrecilla JS, Sanz PD. Neural Networks: Their Role in High-Pressure Processing.Innovative Food Processing Technologies: Advances in Multiphysics Simulation. Editores: Knoerzer K, Juliano P, Roupas P, Versteeg C. IFT Press. Wiley-Blackwell. Editor: Ortega-Rivas, 39-55. (Inbook)
    Year: 2011       ISBN: 978-0-838-1754-5
  • -Torres JA, Sanz PD, Otero L, Pérez Lamela MC, Aranda Saldaña MD. Improving Food Safety and Quality by High-Pressure Processing. Processing effects on safety and quality of foods. Contemporary Food Engineering Series. Series editor: Sun DW. CRC Press. Editor: Ortega-Rivas E, 379-414. (Inbook)
    Year: 2010       ISBN: 978-1-4200-6112-3
  • -Torres JA, Sanz PD, Otero L, Pérez Lamela, MC, Aranda Saldaña MD. Temperature distribution and chemical reactions in foods treated by pressure-assisted thermal processing. Processing effects on safety and quality of foods. Contemporary Food Engineering Series. Series editor: Sun DW. CRC Press. Editor: Ortega-Rivas E, 415-440. (Inbook)
    Year: 2010       ISBN: ISBN 978-1-4200-6112-3
  • -Sanz PD, Otero L. Sanz P, Guignon, B. Viabilidad de la congelación por cambio de presión como etapa de cristalización en la crioconcentración de zumos. Avances en Ciencias y Técnicas de Frío V. Vol I. Ed.: Cabello R., Llopis,R,. Sanchez D, Torrella E., UJI, 385-394. (Inbook)
    Year: 2009       ISBN: 978-84-692-3393-1
  • -Gonzalez CB, Mendoza , Vaudagna SR., Guignon B, Aparicio C, Otero L, Sanz PD. Efecto de la aplicación de la tecnología de altas presiones hidrostáticas a temperatura subcero sobre la microestructura de carpaccio preparado en base a carne vacuna. Libro de Actas (Trabajo 15.03) del XII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CYTAL 2009). 6 pgs. (Inbook)
    Year: 2009       ISBN: 978-987-22165-3-5
  • -Vaudagna SR, Gonzalez CB, Guignon B, Aparicio C, Otero L, Sanz PD. Aplicación de la tecnologia de altas presiones hidrostáticas a temperatura subcero en el desarrollo de un producto listo para consumir (carpaccio) preparado con carne vacuna. Libro de Actas (Trabajo 15.03) del XII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CYTAL 2009), 6 páginas. 6 pgs. (Inbook)
    Year: 2009       ISBN: 978-987-22165-3-5
  • -Sanz PD, Otero L, Sanz P, Guignon G. Viabilidad de la congelación por cambio de presión como etapa de cristalización en la crioconcentración de zumos. Libro de Actas del V Congreso Ibérico y III Congreso Iberoamericano de Ciencias y Técnicas del Frío, 6 pgs. (Inbook)
    Year: 2009       ISBN: 978-84-692-3393-1


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Head:
Pedro Sanz Martínez


Keywords:

Innovative high pressure.

Physical properties in situ.

Mathematical modeling.

Innovative freezing.

Pressure + Tª below zero.

Hyperbaric storage.








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