Home / Clusters / Agri-Food and Health / Groups / INNOTECHFOOD /
Español     RSS

INNOTECHFOOD

Innovative Processes and Food Quality

Tesis

Thesis and Masters


    2012

    • Rocío Juana Sanz. Diseño de una célula de medida de la conductividad térmica de alimentos sometidos a alta presión hidrostática (2012). Directed by: Pedro D. Sanz Martínez
      Degree thesis

    2011

    • Enrique Mena Cabezas. Caracterización de la dinámica micelar de las caseínas bajo presión (2011). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
      Degree thesis
    • Enrique Mena Cabezas. Caracterización de la dinámica micelar de las caseínas bajo presión (2011). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
      Master

    2010

    • Eduardo Hidalgo Baltasar. Determinación de la concentración micelar crítica a altas presiones (2010). Directed by: Mercedes Taravillo Corralo y Bérengère Guignon
      Degree thesis

    2009

    • Patricia Sanz Pérez. Estudio de la congelación a alta presión como método de cristalización en la crioconcentración de zumo de naranja. (2009). Directed by: Laura Otero García
      Degree thesis
    • Iván Rey Santos. Propiedades físicas de la leche sometida a altas presiones (2009). Directed by: Bérengère Guignon y Pedro D. Sanz Martínez
      Degree thesis
    • Cristina Aparicio Peña. Determinación de Propiedades Termodinámicas y Acústicas a Alta Presión (desde 0.1 hasta 350 Mpa) en Líquidos. Aplicación a la Industria Alimentaria (2009). Directed by: Pedro D. Sanz Martínez y Laura Otero García
      PhD Thesis


TopTop



Head:
Pedro Sanz Martínez


Keywords:

Innovative high pressure.

Physical properties in situ.

Mathematical modeling.

Innovative freezing.

Pressure + Tª below zero.

Hyperbaric storage.








Ministry of Education, Culture & Sports CEI Campus of International Excellence Ministry of Economy & Competitiveness
Funded project by the Ministry of Education, Culture & Sports, and the Ministry of Economy & Competitiveness within the framework of the Campus of International Excellence
Navigating this website constitutes acceptance of the use of cookies by third parties and own, necessary for proper operation.